eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Miami tenisztorna - Babosék nagy csata után a döntőben

Nagy küzdelem után Babos Tímea és Jaroszlava Svedova duója bejutott a női párosverseny döntőjébe a Miamiban zajló tenisztornán.

A negyedik helyen kiemelt magyar, kazah kettős a pénteki elődöntőben a Margarita Gazparjan, Monica Niculescu orosz, román párost győzte le döntő rövidítésben.

Az első szettben Babosék 3:5-ről nyertek 50 perc alatt. A rivális a második játszma elején brékelt, és ezt az előnyét végigvitte. A döntő rövidítésben az orosz, román kettős már 5-2-re, 7-4-re és 8-5-re is vezetett, ám az utolsó öt pontot a magyar, kazah páros nyerte, és így 1 óra 41 perc alatt diadalmaskodott.

Babosék döntőbeli ellenfele a harmadik helyen kiemelt Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh és a nyolcadikként rangsorolt Hszü Ji-fan, Cseng Szaj-szaj kínai kettős párharcának továbbjutója lesz.

A magyar játékos egyesben a nyolcaddöntőig jutott Miamiban, ott a második helyen kiemelt német Angelique Kerbertől kapott ki.

Eredmény (a viadal honlapja alapján):

nők, 6,85 millió dollár (1,9 milliárd forint) összdíjazás:

páros, elődöntő:

Babos Tímea, Jaroszlava Svedova (magyar, kazah, 4.)-Margarita Gazparjan, Monica Niculescu (orosz, román) 7:5, 4:6, 10-8, döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×