eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kikapott a Szeged hazai BL-meccsén

A MOL-Pick Szeged 31-29-re kikapott a macedón Vardar Szkopjétól a férfi kézilabda Bajonokok Ligája csoportküzdelmeinek 13. fordulójában vasárnap, így az ötödik helyen áll csoportjában.

A találkozó előtt a hazai szurkolók egy molinóval emlékeztek arra a három debreceni drukkerre, akik szombaton halálos autóbaleset áldozatai lettek, miközben a Békéscsaba otthonában rendezett bajnokiról utaztak hazafelé.

Rendkívül kiélezett és szoros első félidőt láthatott a közönség, egyik csapat sem tudott komolyabb előnybe kerülni. A szünetre végül a szegediek térhettek vezetéssel, Jonas Källman a dudaszó pillanatában talált a hálóba.

A második félidőt rosszul kezdte a Szeged, hiszen hat percig nem talált a kapuba, így a vendégek három góllal el tudtak lépni. A macedónok fokozatosan növelték előnyüket, elsősorban világbajnok spanyol átlövőjük, Jorge Maqueda volt elemében, mindeközben a magyar csapat rengeteg labdát adott el, és ziccerek sorát rontotta el.

Juan Carlos Pastor időkéréssel és kapuscserével próbálta felrázni a szegedi csapatot, de még nehezebb helyzetbe került, amikor Zubai Szabolcsot sérülés miatt le kellett támogatni a pályáról.

A Szeged a jövő heti zárófordulóban a lengyel Kielce vendége lesz.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×