INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Babos Tímea a döntőbe jutott párosban

InfoRádió / MTI
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a döntőbe a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.

A WTA honlapja szerint a nyolcadik helyen kiemelt magyar, francia kettős szetthátrányból fordítva, döntő rövidítésben legyőzte a Caroline Garcia, Katarina Srebotnik hetedikként rangsorolt francia, szlovén duót.

Babos a saját honlapján elmondta, hogy nagyon nehéz körülmények között kellett játszaniuk, mert Dubajban korábban homokvihar tombolt, nehezen lehetett látni, és nagy volt a szél is.

"Az első szettben ezt nehezen kezeltük, aztán a másodiktól már sokkal agresszívabban, taktikusabban játszottunk. Ez meg is hozta a sikert!" - mondta a magyar játékos.

Babosék a fináléban a hatodik helyen kiemelt Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro spanyol, vagy az Alla Kudrjavceva, Anasztaszija Pavljucsenkova orosz kettőssel találkoznak.
Eredmény:
páros, elődöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 8.) -Caroline Garcia, Katarina Srebotnik (francia, szlovén, 7.) 3:6, 6:1, 10-5 - döntő rövidítés

A címlapról ajánljuk