eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Babos Tímea a döntőbe jutott párosban

Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a döntőbe a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.

A WTA honlapja szerint a nyolcadik helyen kiemelt magyar, francia kettős szetthátrányból fordítva, döntő rövidítésben legyőzte a Caroline Garcia, Katarina Srebotnik hetedikként rangsorolt francia, szlovén duót.

Babos a saját honlapján elmondta, hogy nagyon nehéz körülmények között kellett játszaniuk, mert Dubajban korábban homokvihar tombolt, nehezen lehetett látni, és nagy volt a szél is.

"Az első szettben ezt nehezen kezeltük, aztán a másodiktól már sokkal agresszívabban, taktikusabban játszottunk. Ez meg is hozta a sikert!" - mondta a magyar játékos.

Babosék a fináléban a hatodik helyen kiemelt Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro spanyol, vagy az Alla Kudrjavceva, Anasztaszija Pavljucsenkova orosz kettőssel találkoznak.
Eredmény:
páros, elődöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 8.) -Caroline Garcia, Katarina Srebotnik (francia, szlovén, 7.) 3:6, 6:1, 10-5 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×