eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Labdarúgó NB I - Felcsúti győzelmével a Debrecen gyakorlatilag bajnok

A listavezető Debrecen 1-0-ra nyert Felcsúton a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulóból elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésén, így gyakorlatilag bajnoknak tekinthető.

A hajdúságiak sikerüknek köszönhetően három pont előnnyel várják az utolsó fordulót, ugyanakkor gólkülönbségük 14-gyel jobb, mint az üldöző Győré, így tulajdonképpen biztos aranyérmesként léphetnek pályára a zárókörben.

OTP Bank Liga, 29. forduló: Puskás Akadémia - DVSC-TEVA 0-1 (0-0) ------------------------------------- Felcsút, 2127 néző, v.: Bognár T.
gólszerző: Bódi (67.)
sárga lap: Fabio (78.), illetve Zsidai (83.), Korhut (93.)

Puskás Akadémia:
---------------- Hajdúch - Szélesi, Vaszicsku, Tamás M., Fabio - Polonkai (Szakály D., a szünetben), Tóth II. B. (Tischler, 72.) - Denkovic, Gallardo (Óvári, 75.), Czvitkovics - Lencse

DVSC-TEVA:
---------- Novakovic - Mészáros N., Brkovic, Máté P., Korhut - Bódi, Zsidai, Szakály P. (Vadnai, 80.), Mihelic (Bouadla, 63.) - Kulcsár T. (Tisza, 65.), Sidibe

Az első játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de egyik csapat sem tudott a kapuba találni. Fordulást követően a DVSC átvette az irányítást és Bódi góljával megszerezte a vezetést. Mint később kiderült, ez a találat a győzelmet jelentette.

Sikerével a Debrecen matematikailag még nem, de gyakorlatilag már megnyerte a bajnokságot.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×