eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Cristiano Ronaldo hibájából szerzett győztes gólt a Real Madrid - videóval

Második mérkőzését is megnyerte Carlo Ancelotti vezetésével a Real Madrid a spaynol bajnokságban. A király klub a Granada pályáján nyert 1-0-ra Karim Benzema találatával.

Az olasz edző ezúttal is Diego Lopez mellett döntött, Iker Casillas csak a kispadra ült. Mindössze egy olyan játékos kapott helyzet a kezdő csapatban, aki José Mourinhónál nem volt alapjátékos: az egyik új igazolás, Isco.

A Madrid a 10. percben fura góllal szerezte meg a vezetést Karim Benzema révén. Cristiano Ronaldo rossz labdaátvételét korigálta góllövéssel. Több gól már nem esett, közepes színvonalú mérkőzésen szerzett a királyi gól három pontot. A győztesek egyik legjobbja a kapus, Diego Lopez volt. 

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×