eur:
394.64
usd:
367.81
bux:
70492.72
2024. június 24. hétfő Iván

A korábbi sikeredző lehet az új brazil kapitány

Luiz Felipe Scolari lesz a válogatott szövetségi kapitánya - közölte szerdán a Reuters hírügynökség a Brazil Labdarúgó Szövetséghez (CBF) közel álló forrásra hivatkozva.

A nemzeti csapatot 2002-ben világbajnoki címre vezető, 64 éves szakember a múlt pénteken menesztett Mano Menezest válthatja a kispadon.

Jose Maria Marin, a CBF elnöke szerdán elmondta, csütörtökön jelentik be, hogy ki lesz az új szövetségi kapitány

Menezest számos kritika érte, mivel a brazil csapat nyáron Londonban nem tudta megszerezni első aranyérmét az ötkarikás játékok történetében, illetve tavaly már a negyeddöntőben búcsúzott a Copa Americán. A 2010-ben kinevezett szakvezető 33 mérkőzésén 21 győzelem mellett 6-6 döntetlent és vereséget könyvelhetett el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Remek sztorik a magyar tőzsdén, több részvény is ralizik

Remek sztorik a magyar tőzsdén, több részvény is ralizik

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik vannak: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. A kedvező részvénypiaci hangulat ellenére nagyot ütöttek a kriptodevizákon, kulcsszintre került a bitcoin árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×