eur:
394.68
usd:
367.86
bux:
70473.64
2024. június 24. hétfő Iván

Benítezzel is nyeretlen maradt a Chelsea

A szerdai edzőváltás után a Chelsea 0-0-s döntetlent ért el a címvédő Manchester City ellen az angol futballbajnokság 13. fordulójának rangadóján.

Az új edző, Rafa Benítez nagyon nem alakította át a londoni együttes kezdőcsapatát, Cahillt kihagyta, Azpilicueta lett a jobbhátvéd, a csatárposzton pedig Torres kezdett. A spanyol trénert ellenségesen fogadta a Stamford Bridge közönsége. A Citynél felépült sérüléséből Vincent Kompany, és Roberto Mancini menedzser óvatosságból Milnert és Barryt is pályára küldte.

Az első félidőben a vendégeknek volt több helyzete, de Cech rendre a helyén volt, Silva fejesét és Zabaleta lövését is hárította a cseh kapus.

A szünet után a Chelsea került fölénybe, egyre többször jutottak el a kapu elé a hazaiak, de kevés lövés találta el a kaput. Torres szép megoldást választott, de labdája fölé szállt a 60. percben.

A hajrában sem lehetett panasz az iramra, ám kevesebb volt a helyzet. A végén a City veszélyeztetett, de Nastasic fejesét Cech megfogta.

Az öt bajnoki óta nyeretlen Chelsea a negyedik helyre csúszott vissza, míg a City a második a városi vetélytárs United mögött.

További eredmények: Tottenham-West Ham 3-1, Swansea-Liverpool 0-0, Southampton-Newcastle 2-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott művészeti gyűjteményt gondozó MNB Arts and Culture és a Fajó Alapítvány együttműködésében a Pesti Műhely munkásságát bemutató anyag jelenleg egy több várost érintő kiállítás-sorozaton szerepel Kínában. A Pesti Műhely által használt szitázógépet egykoron Mengyán András tervezte, akivel az MNB Arts and Culture készített interjút rendkívül sikeres életpályájáról és az alkotóközösségről. A műtárgy.com az alábbiakban ennek egy részét közli.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×