eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Dudás Miklós bejutott a középfutamba 200 -on

Dudás Miklós bejutott a később sorra kerülő középfutamba a kajak egyesek 200 m-es számában a londoni olimpia pénteki versenynapján.

Ezen a napon az ötkarikás programban most debütáló táv előcsatározásait rendezik a brit fővárostól 40 km-re nyugatra fekvő Eton Dorney központban. Az olimpiai újonc Dudáson kívül a nők hasonló számában érdekelt Douchev-Janics Natasa, valamint a kenu egyesek között versenyző Vajda Attila száll vízre magyar részről.

Az ifjúsági világbajnok, 21 éves Dudás egy hétfős előfutamba került, ahonnan öten kvalifikálták magukat a 12:15 órakor kezdődő középfutamokba. A szakvezetés nagyon reménykedik abban, hogy a Bomba Angyalföldi VSE fiatal lapátforgatója ott lesz szombaton a legjobb nyolc között, s Dudás meg is tette az első lépést a döntőhöz vezető úton, ugyanis harmadik helyével magabiztosan lépett a második fordulóba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×