eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Mindkét manchesteri csapat idegenben nyert az Európa Ligában

A csütörtök este az Európa Ligáé volt a kontinens futballjában. Több meglepő eredmény is született, néhány helyen szinte eldőlt a továbbjutás.

A Manchester United már készülhet a következő fordulóra, miután Amszterdamban verte 2-0-ra az Ajaxot. A gólokat Ashley Young és Chicharito Hernandez szerezte. A legutóbbi 20 tétmeccsen, ha Young ha gólt, csapata nem kapott ki.

Kitett magáért az Atlético Madrid is: az előző idényben még a Portóban gólkirályi címet nyert Radamel Falcao duplája főszerepet játszott abban, hogy a spanyol csapat Klose vezető gólja után fordított Rómában.

Egygólos vereséget szenvedett Juhász Roland csapata, az Anderlecht a holland AZ.-től. A Mettaliszt Harkiv nagyszerű játékkal, négy góllal verte Salzburgban a Red Bullt. A Schalke 1-1-re végzett az ősszel még BL-szereplő Viktoria Plzennel, jól jött Jan-Klaas Huntelaar újabb gólja.

A Manchester City is nyert idegenben, jelezve, hogy városi vetélytársához hasonlóan komolyan veszi a sorozatot. Varela góljával ugyan vezetett a Porto, de Álvaro Pereira öngólja meghozta az egyenlítést, Sergio Agüero találata pedig a győzelmet.

A Valencia Topal góljával győzött Stoke-ban - ez nem nagy meglepetést, noha a legyőzött, ugyebár angol klub. Az már talán váratlanabb, hogy az udinese hazai pályán nem bírt a szaloniki PAOK-kal.

Lokomotív Moszkva-Athletic Bilbao 2-1
AFC Ajax-Manchester United 0-2
AZ Alkmaar-Anderlecht 1-0
Lazio-Atlético Madrid 1-3
Legia Warszawa-Sporting CP 2-2
RB Salzburg-Metaliszt Harkiv 0-4
Viktoria Plzen-Schalke 1-1
FC Porto-Manchester City 2-1
Hannover-FC Bruges 2-1
Steaua-Twente 0-1
Stoke-Valencia 0-1
Trabzonspor-PSV 1-2
Udinese-PAOK 0-0
Wisla Kraków-Standard Liege 1-1

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×