eur:
401.96
usd:
366.21
bux:
74032.43
2024. október 7. hétfő Amália

A Milan "brazilos" győzelme és Rudolf Gergely gólja - videóval

Az AC Milan a San Siróban 3-1-re legyőzte a Chievót az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Pato az idény során másodszor szerzett két bajnoki gólt, míg Robinho először talált a kapuba a klub játékosaként.

Massimiliano Allegri, a Milan edzője nem pihentette sztárjait a Real Madrid elleni BL-mérkőzés előtt. A kezdő csapatban kapott helyet Ronaldinho, Pato, Seedorf és Ibrahimovic is. Robinho a hajrára állt be.

A felépülése óta ismét nagy formában játszó Pato révén az első félórában kétgólos előnyhöz jutott a Milan. (Mindkettő előtt Ibrahimovic szolgálta ki.) A veronai vendégek a második félidő közepén egy szerencsés góllal faragtak a hátrányból. Az utolsó szó azonban a Milané volt, a meccs szinte utolsó akciójából, Ronaldinho passza után, Robinho nagyon éles szögből gurított a kapuba.

A nap másik találkozóján az AS Roma 2-1-re győzött a Genoa ellen. A vesztes csapat legjobbja a második félidőre beálló Rudolf Gergely volt, aki előbb a lécet találta el, majd néhány perccel később szépített.



Serie A, 7. forduló:
AC Milan-Chievo 3-1 (2-0)
Gól: Pato (18., 30.), Robinho (90.), illetve Ibrahimovic (70., öngól)

AS Roma-Genoa 2-1 (1-0)
Gól: Borriello (34.), Brighi (53.), illetve Rudolf (78.)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
MÁV-vezérigazgató a késésekről: rendkívül bosszantó, itt az ideje a felújításoknak

MÁV-vezérigazgató a késésekről: rendkívül bosszantó, itt az ideje a felújításoknak

A tervek szerint jövőre megkezdődnek azok a vasúti pályafelújítások, melyek eredményeként a jövőben kevesebb késéssel közlekedhetnek a vonatok – mondta az InfoRádióban a MÁV-csoport vezérigazgatója. Hegyi Zsolt hozzátette: idén nyáron a balatoni vonalon is voltak komolyabb fennakadások, ezeken menetrendi átszervezéssel változtatna a vasúttársaság a 2025-ös főszezonban.

Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

A főpolgármester várospolitikát fog képviselni, a frakciók pedig, úgy tűnik, hogy pártpolitikát akarnak képviselni a várospolitika farvizén – mondta Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. Budapest főpolgármestere beszélt a közgyűlési többség megszerzésének a lehetőségeiről, a költségvetés nehézségeiről, a kormánnyal való viszonyáról és az autósüldözés folytatásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Esnek a tőzsdék, kilőtt az olaj ára

Esnek a tőzsdék, kilőtt az olaj ára

Múlt pénteken végül sikerült javítaniuk a közel-keleti konfliktus eszkalálódásával terhelt heti teljesítményükön a tőzsdéknek, részben a vártnál jóval erősebb amerikai munkaerőpiaci adatnak köszönhetően. A pozitív momentum úgy tűnt, hogy a hét elején is kitart, hiszen Ázsiában emelkedtek ma a tőzsdék - bár kínai piacok egy része továbbra is zárva tartott -, és Európában is pozitív felütéssel indult a nap, ezt követően elbátortalanodtak a befektetők és oldalazást láttunk Európában, az amerikai tőzsdék pedig egyre nagyobb mínuszban vannak. Eközben a geopoltikai feszültségek fokozódásának köszönhetően nagyot ugrott az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×