eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Alaposan felverte Mascherano árát a Liverpool

A szigetországi lapértesülésekre cáfolva a Marca spanyol sportnapilap szerint a Liverpool 26 millió alatt nem hajlandó elengedni Javier Mascheranót.

A lap úgy tudja, továbbra sincs megállapodás a középpályás átigazolása ügyében a Liverpool és a Barcelona között: az angolok keveslik az argentin válogatott csapatkapitányáért a katalán klub által ajánlott 20 millió eurót.

Ráadásul a szigetországiak vezetőedzője, Roy Hodgson azt mondta, reméli, Mascherano meggondolja magát, és végül nem szerződik el tőlük. A szakvezető erről az után beszélt, hogy az argentin labdarúgó nem volt hajlandó pályára lépni a hétfő esti Premier League-meccsen, amelyet a Liverpool 3-0-ra elveszített a Manchester City otthonában, ahol 73 év óta a legsúlyosabb bajnoki vereségét szenvedte el.

"Még bízom benne, hogy rá tudom venni a maradásra. Jó lenne, ha nálunk folytatná, nem akarjuk őt eladni" - nyilatkozta Hodgson a Sky Sportsnak a 26 éves Mascheranóról, aki viszont a jelek szerint konokul kitart elhatározása mellett, hogy a Barcelonánál folytatja karrierjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×