eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Gera: "Van esélyünk megnyerni az Európa Ligát"

A Liverpoolt búcsúztató Atletico Madriddal mérkőzik az Európa Liga döntőjében Gera Zoltán csapata, a Fulham. A magyar labdarúgó szerint saját együttesének legalább akkora esélye van a győzelemre, mint a spanyoloknak.

"Komoly csapatokat ejtettünk ki, mire idáig eljutottunk, így minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a döntőt" - mondta az InfoRádiónak Gera Zoltán, aki örül annak, hogy nem a Liverpoollal kell mérkőzniük az Európa Liga fináléjában. "Szeretnénk nyerni, de egy jó együttes ellen fogunk játszani" - tette hozzá a Fulham támadója.

A szezonban eddig tíz gólt szerztett, közülük hatot az európai kupasorozatban Gera, aki szerint ennek az az oka, hogy a nemzetközi mérkőzéseken számára könnyebb játszani és betalálni, hiszen nagyobb a terület és több a lehetőség.

A játékos elmondta: a Fulham menedzsere, Roy Hodgson megtalálta azt a posztot, a csatárok mögött, ahol a legjobb teljesítményt tudja nyújtani. "Sokkal jobban érzem magam, sokkal jobban megy a játék, élvezem minden percét. Valószínű, hogy itt is fogok ragadni a Fulhamben" - magyarázta.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×