eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Dunai Antal: Evés közben jött meg az étvágy, most már az érem a cél

Fizikálisan és az egyéni képességeket tekintve is nagyon jó játékosok alkotják a ghánai csapatot - mondta az InfoRádiónak Dunai Antal a magyar U20-as labdarúgó-válogatott elődöntőbeli ellenfeléről. Az MLSZ alelnöke, a magyar együttes csapatvezetője hozzátette: egy világbajnoki éremmel elégedett lenne.

Már az is sikernek számít, hogy a magyar junior labdarúgó-válogatott bejutott az elődöntőbe az egyiptomi világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Dunai Antal csapatvezető.

Az MLSZ alelnöke kiemelte: az együttes mindig a következő meccsre koncentrált, de evés közben megjött az étvágy, és most már a dobogós helyezés a cél. Közel vagyunk az éremszerzéshez, de még meg kell dolgozni érte - hangsúlyozta.

Dunai Antal szerint az U20-as válogatottnál nagyszerű a csapatszellem, olyan közösséget alkotnak a labdarúgók, mint az 1996-os olimpiai csapatnál, amelynek az MLSZ-alelnök edzője volt. Jó szellemű a gárda, tudják, mit akarnak elérni, és nagy az összefogás - tette hozzá.

A magyar U20-as labdarúgó-válogatott kedden délután fél 5-kor Ghánával mérkőzik a döntőbe jutásért. A csapatvezető úgy vélekedett: egy szinten van a két együttes, fizikálisan és az egyéni képességeket tekintve is jó játékosok alkotják a ghánai csapatot, de fegyelmezett játékkal lehet esély ellenük.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×