eur:
389.56
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Budapesten a BL-serleg

Szombaton és vasárnap 10 és 20 óra között bárki ingyen megtekintheti Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeáját.

A kiállításon bárki lefényképezheti a BL-trófeát, és arra is lehetősége nyílik az érdeklődőknek, hogy közös fotón szerepeljenek a 8 kilogramm súlyú, 90 cm magas serleggel.

A rendezvényt UEFA-nagykövetként a kétszeres BL-győztes francia Christian Karembeu, valamint az 1977-ben aranylabdás dán Allan Simonsen nyitotta meg. A sorozat győztesének járó serlegen kívül a legrangosabb klubokról és a legnagyobb sztárokról készült felvételek, valamint különböző BL-emléktárgyak is megtekinthetőek az '56-osok téren felállított Bajnokok Ligája-sátorban.

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek Magyarországon, már csak azért is, mert a pályafutásom elején Puskás Ferenc és a legendás madridi játékosok voltak a példaképeim - mondta Karembeu. - Úgy gondolom, hogy a futballszeretők számára ez egy egyedülálló és megismételhetetlen alkalom, mert testközelből nézhetik meg azt a trófeát, amely a legfontosabb elnyerhető díj az európai labdarúgók számára."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×