eur:
389.28
usd:
362.11
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

"Siralmas" Talmácsi teljesítménye

Siralmas - az utóbbi hetekben egyre több szakértői körben összegzik ezzel a jelzővel Talmácsi Gábor teljesítményét. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis géposztályában 2007-ben még aranyérmes magyar versenyző három hónappal ezelőtt került a királykategóriába, ahol eddig majdnem minden időmérő edzésen és futamon az utolsó helyen zárt. Szabó Róbert, az Autó-Motor főszerkesztője szerint nagyon hiányzik Talmácsi Gábornak a 250 köbcentis gépeken megszerezhető tapasztalat.

Részben csalódás Talmácsi Gábor eddigi szereplése a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, az ugyanakkor örömteli, hogy már szerzett pontokat, igaz, csak azért, mert kevés induló van a kategóriában - mondta az InfoRádiónak az Autó-Motor főszerkesztője. Szabó Róbert kiemelte: úgy még nem szerzett pontot a magyar versenyző, hogy erőből megverte volna valamelyik riválisát.

A szakértő szerint Talmácsi Gábornak időre van szüksége, ráadásul az ő motorja a leggyengébb, a leglassúbb a MotoGP-ben. A magyar motorosnak hiányzik a 250 köbcentis gépeken megszerezhető tapasztalat is - vélekedett az Autó-Motor főszerkesztője.

Szabó Róbert közölte: lehet attól tartani, hogy a szakértők ki fogják kezdeni Talmácsi Gábort, ha a hátralévő futamokon sem tud megbirkózni a motorral és a beállításokkal. A magyar motoros jól tud rajtolni, de utána elfogy valami - tette hozzá.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×