eur:
392.83
usd:
366.85
bux:
66949.07
2024. április 26. péntek Ervin

Hackerek és paparazzók próbáltak betörni Massához

Rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett ápolják az Állami Egészségügyi Központban, ismertebb nevén a Honvéd Kórházban Felipe Massát. Az InfoRádió úgy tudja, a brazil Formula-1-es pilótához négy magyar, két orvos és két ápoló mehet be, mindenki mást távol tartanak a szobájától. Több fotós próbált belopózni, de nem jutottak messzire. A kórház számítógépes rendszerét is sikertelenül próbálták feltörni, akik így próbáltak hozzájutni Massa leleteihez.

Értesüléseink szerint folyamatos támadások érték a kórház számítógépes rendszerét, mivel hackerek így próbáltak hozzájutni Massa leleteihez, de ezeket sikerült kivédeni.

A biztonsági rendszer jól működik, ezt bizonyítja az is, hogy több fotós próbált belopózni, hogy a brazil pilóta közelébe kerüljön, de nem jutottak messzire.

Úgy tudjuk, Felipe Massa családja és a Ferrari vezetősége is rendkívül elégedett az orvosi ellátással, valamennyi jó véleménnyel vannak a Honvéd Kórházban dolgozók munkájáról, és hálásak azért, amit a brazil versenyzőért tettek.

Felipe Massa szombaton, a Hungaroringen szenvedett súlyos sérülést, miutén az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították a Honvéd Kórház intenzív osztályára, ahol megoperálták. A pilóta már tudja a végtagjait mozgatni, hétfőn levették a lélegeztetőgépről, és rendszeresen kommunikál a családtagjaival.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×