eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A sztárfocista vallomása: "nem várom, hogy sírjanak értem"

Thierry Henry szerint személyes problémai akadályozták abban, hogy megfelelően beilleszkedjen új csapatánál, az FC Barcelonánál.

A francia csatár tavaly nyáron igazolt az Arsenaltól a katalán együtteshez, és eddig mindössze öt bajnoki gólt szerzett a gránátvörös-kékeknél.

Thierry Henry klubváltásához családi gondjai is hozzájárultak, ugyanis megromlott viszonya feleségével, majd el is váltak, így el akarta hagyni Londont.

Most azonban keveset láthatja Tea nevű kislányát, és saját bevallása szerint ez befolyásolja játékát is.

"Nem vagyok boldog, mert egy apa, aki csak ötször látja a gyermekét nyolc hónap alatt, nem lehet boldog. Akinek van gyereke, el tudja ezt képzelni. Ettől még nem várom, hogy sírjanak értem, csak próbáljanak megérteni és ne szóljanak hozzám" - közölte a 31 éves francia világbajnok.

"Ha többet láthatnám a lányomat, az sokat segítene nekem" - mondta a csatár.

Henry arról is beszélt, hogy nehéz volt alkalmazkodnia az új szisztémához. Míg a Barcelonánál egy a sok sztár közül, addig az Arsenal játéka alapvetően rá épült.

"Nyolc éven keresztül szerepeltem egy csapatban ugyanazon a poszton, aztán egy másik klubhoz kerültem, ahol egy másik poszton kell szerepelnem, és a játékrendszere is teljesen különbözik az előzőtől. Ezért nem lehet összehasonlítani a két Henryt" - hangsúlyozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×