eur:
389.39
usd:
361.75
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Németh Krisztián megállíthatatlan Liverpoolban: újabb meccs, újabb gól - videóval!

Tovább folytatta hihetetlen remeklését Németh Krisztián a Liverpool FC második csapatában. A magyar csatár harmadik tartalékbajnoki mérkőzésén is gólt szerzett, így három találkozó alatt immár öt gól a mérlege. A Vörösök "fakója" a 4-0-s győzelemmel átvette a vezetést a tartalékbajnokság északi csoportjában (Barclays Premier Reserve League North). Immár biztos: a Vörösök - egyébként a Sunderland előtt két ponttal vezető - együttese karácsonyozhat majd a csoport táblázatának az élén.

A Liverpool - Ronald Huth, Németh Krisztián és a duplázó Jay Spearing találatával - 4-0-ra nyert a Middlesbrough ellen. A Liverpool már a második percben vezetéshez juthatott volna - írja a klub honlapján olvasható beszámoló - ám Németh közel 30 méteres ívelése, ha centikkel is, de elkerülte a kaput.

Öt perccel később megint a magyar csatár adódott lehetőség, de nagyszerű megmozdulása végén öt és fél méterről leadott lövése nem volt méltó az előkészítéshez. Nem sokkal később Ronald Huth, a Liverpool paraguayi védője a felső sarokba tüzelt, megszerezve a vezetést.

A folytatásban is a hazaiak előtt adódott több gólszerzési lehetőség, de akkor még a Boro kapusa, Matthew Atkinson kifogott Németh Krisztiánon és az argentin Sebastian Letón. (Utóbbi egyébként már játszott BL-mérkőzésen az első csapatban is.)

A félidő előtt, ha Matadar játékvezető szíve inkább a vajhoz, mint a kőhöz hasonlított volna, büntetőt ad Németh javára. Nem adott - pedig nem tévedett volna.

Az 52. percben jött el a magyar csatár számára a mérkőzés nagy pillanata: Leto legurította neki szabadrúgásból a labdát, Németh Krisztián pedig 20-21 méterről lapos lövést küldött a Boro kapujának jobb oldalába.

Húsz perccel később a spanyol Daniel Pacheco állt a helyére. A csapat e mérkőzésre benevezett másik magyarja, Gulácsi Péter nem jutott játéklehetőséghez, végig az angol utánpótlás-válogatott David Martin védett.

Nézze meg Németh korábbi négy gólját! Kettőt a Manchester City, másik kettőt az Everton ellen lőtt.



Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×