eur:
389.46
usd:
362.52
bux:
67950.08
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: unsplash.com

Először hozta nyilvánosságra a teljes nézettségi adatait a Netflix

Csaknem 100 milliárd órányi Netflixet néztünk fél év alatt.

A Netflix első alkalommal közzétette nézettségi adatait, a What We Watched: A Netflix Engagement Report című dokumentum immár nemcsak a legnépszerűbb tartalmak szerepelnek, hanem a katalógusuk mintegy 99 százaléka – írja a 24.hu.

A jelentés 2023 januárja és júniusa közti hat hónapot fedi le, és a Netflix azt ígéri, hogy mostantól félévente közzé teszi ezt, ugyanakkor hangsúlyozzák: egy film vagy sorozat sikerének nem az az egyetlen mércéje, hogy a nézők hány órát töltöttek el vele.

A mostaniakból mindenesetre kiderül, hogy az év első felében az Éjjeli ügynök című kémthriller-sorozat volt a legnépszerűbb, a felhasználók mintegy 812 órát töltöttek a nézésével összesen, a második a Ginny és Georgia második évada (665,1 millió óra), a harmadik a The Glory első évada (622,8 óra).

A filmek mezőnyében pedig a Jennifer Lopez főszereplésével készült akciófilm, az Anya végzett az első helyen, a maga 249 órányi megtekintésével.

Az átfogó jelentés összességében több mint 18 ezer címet tartalmaz, és az is kiderül belőle, hogy 2023 első felében csaknem 100 milliárd órát töltöttünk a Netflix előtt.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×