eur:
389.35
usd:
362.79
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Cannes, 2017. május 22.Mathieu Kassovitz francia színész a Happy End című filmje bemutatójának alkalmából tartott fotózáson a 70. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. május 22-én. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Súlyos balesetet szenvedett egy magyar származású színész, rendező

Motorbalesetet szenvedett Mathieu Kassovitz, magyar származású francia színész, forgatókönyvíró, rendező vasárnap a Párizshoz közeli Linas-Monthléry autóversenypályán - erősítette meg a sajtóértesüléseket az illetékes Essone megyei prefektúra.

Az 56 éves színészt súlyos állapotban a közeli Kremlin-Bicetre kórházába szállították. A BFM hírtelevízió a hozzátartozóira hivatkozva úgy értesült, hogy a színész nincs életveszélyben.

Mathieu Kassowitz egy motoros edzésen vett rész az autóversenypályán.

Mathieu Kassovitz rendezte az 1995-ben készült A gyűlölet című filmet, amely először mutatta be a francia elővárosok világát, s több tucat filmben játszott színészként, köztük Jacques Audiard Csinálj magadból hőst, Jean-Pierre Jeunet Amélie csodálatos élete és Costa-Gavras Amen című filmjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×