eur:
390.65
usd:
364.47
bux:
68302.99
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Kiderült, miért került kórházba Törőcsik Mari, nagy a baj

Nem először küzd a súlyos betegséggel az utóbbi időben gyengélkedő művész.

Sokáig nem lehetett tudni, hogyan van Törőcsik Mari, közeli barátai sem tudták elérni a nemzeti színészét, akiről aztán a Nemzeti Színház adott ki közleményt, amelyben tudtatta, hogy a művésznőt kórházban kezelik.

A Blikk most a szinésznő unokájától, Járai Máté színésztől tudta meg, hogy súlyos betegséget kell leküzdenie Törőcsik Marinak, tüdőgyulladása van, ami egy egészséges szervezetet is nagyon megvisel.

"Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból.

Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz"

– mesélte a Jászai Mari-díjas színész.

Törőcsik Marit 2017-ben hetekig ápolták a kórházban tüdőgyulladás miatt, most pedig a kezdeti tüneteknél bevitték, nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota.

Volt férje és egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula is hívta telefonon, de csak az ápolójával tudott beszélni, a színésznő nem volt olyan állapotban, hogy átvegye a készüléket

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×