INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

törőcsik mari

jordán tamás

bodrogi gyula

kórház

Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban

Infostart

Senki sem tud semmit a 85 éves színművésznő pontos állapotáról. Törőcsik Mari hetek óta a szombathelyi kórházban fekszik, volt férje, Bodrogi Gyula, és bizalmas barátja, Jordán Tamás is aggódik érte.

Lehetetlen utolérni Törőcsik Marit, akit – mint az a napokban kiderült – már két hete kórházban ápolnak. Úgy tudni, a régóta gyengélkedő színésznő nem kapta el a koronavírust, hőemelkedés miatt szállították be, és azóta is megfigyelés alatt tartják. A Bors próbálta utolérni a Nemzet Színészét, a telefonját azonban már nem ő kezeli. Még a legközelebbi barátai sem érik el, akiket rendkívül nyugtalanít az állapota.

„Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el – mondta a lapnak gondterhelten a Kossuth- és Jászai Mari-díjas pályatárs, Jordán Tamás.

Hasonló érzelmek kavarognak a színésznő volt férjében, Bodrogi Gyulában is. Tudomása szerint a szombathelyi kórházban vigyáznak a színésznőre. „Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mondd. […] Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni” – fogalmazott.

A Bors több forrásból is igyekezett informálódni Törőcsik Mari állapotáról, de a jelek szerint hírzárlat van körülötte.

Nyitókép: Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

Elhunyt Gömöry Pál

Nyolcvanöt éves korában pénteken elhunyt Gömöry Pál olimpikon vitorlázó....
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018