eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban

Senki sem tud semmit a 85 éves színművésznő pontos állapotáról. Törőcsik Mari hetek óta a szombathelyi kórházban fekszik, volt férje, Bodrogi Gyula, és bizalmas barátja, Jordán Tamás is aggódik érte.

Lehetetlen utolérni Törőcsik Marit, akit – mint az a napokban kiderült – már két hete kórházban ápolnak. Úgy tudni, a régóta gyengélkedő színésznő nem kapta el a koronavírust, hőemelkedés miatt szállították be, és azóta is megfigyelés alatt tartják. A Bors próbálta utolérni a Nemzet Színészét, a telefonját azonban már nem ő kezeli. Még a legközelebbi barátai sem érik el, akiket rendkívül nyugtalanít az állapota.

„Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el – mondta a lapnak gondterhelten a Kossuth- és Jászai Mari-díjas pályatárs, Jordán Tamás.

Hasonló érzelmek kavarognak a színésznő volt férjében, Bodrogi Gyulában is. Tudomása szerint a szombathelyi kórházban vigyáznak a színésznőre. „Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mondd. […] Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni” – fogalmazott.

A Bors több forrásból is igyekezett informálódni Törőcsik Mari állapotáról, de a jelek szerint hírzárlat van körülötte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×