eur:
393.3
usd:
367.96
bux:
65878.39
2024. április 24. szerda György
Bödőcs Tibor duplázni tudott

Bödőcs Tibor duplázni tudott

Főként szépirodalmi alkotások, szórakoztató irodalom és pszichológiai témájú könyvek kerültek fel októberben a Bookline Top 50-es listájára. Huszonhét új könyv került fel a listára.

Az első helyen szeptember után októberben is Bödőcs Tibor könyve, az Addig se iszik című irodalmi paródia-kötet áll a nyomtatott és az e-könyvek között, így a szerző duplázni tudott - mondta az InfoRádiónak Sándor Gabriella, a Libri-Bookline marketing igazgatója. A második októberben is Ken Follett-től a Tűzoszlop, Borsa Brown pedig Az arab fiával került a harmadik helyre.

"Karinthy Frigyeshez hasonlítják Bödőcs Tibor könyvét. Nagyon híres névsorral Móricztól kezdve Hemingwayen át Bodor Ádámon és Jászberényi Sándorig karikatúrázza ki a legjobb nemzetközi és magyar írókat. Rendkívül szórakoztató és elképesztően igényes alkotás" - mondta Sándor Gabriella.

Az egyik legizgalmasabb újdonságnak Edith Eva Eger A döntés című könyvét tartja a marketing igazgató. Ez egy egészen különleges alkotás, egy Auschwitzot túlélő, magyar származású pszichológus életét követhetjük nyomon. Azt a kérdést feszegeti a könyv, hogy van-e esélyünk a múltunk feldolgozására és a leküzdhetetlennek tűnő traumák kezelésére.

Nagyon érdekes könyv a sikerlistán Al Ghaoui Hessna Félj Bátran című könyve, és Vujity Tvrtko:Világgá ment című könyve. Van még egy önvallomás a listán, amely Mészöly Miklós és Polcz Alaine A bilincs a szabadság legyen címmel megjelent, 53 évet felölelő levelezése, amely nagyon zavarba ejtő közelségből mutatja be az ő párosuk élettörténetét.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×