eur:
392.64
usd:
366.12
bux:
66775.82
2024. április 25. csütörtök Márk

Film a divatcézárról

Az 1997-ben meggyilkolt Gianni Versacét fogja alakítani Antonio Banderas az olasz divatpápa életéről készülő új, életrajzi filmben.

A spanyol színész, akit legutóbb a 2010-ben föld alatt rekedt 33 chilei bányász történetét elmesélő filmben láthatott a közönség, jelenleg a neves londoni Central Saint Martins egyetemen divattervezést tanul - adta hírül a The Guardian brit napilap honlapja.

A Versace életéről szóló filmet a dán Bille August rendezi, aki a Nyomorultak 1998-as változatát készítette. Az életrajzi film végig követi Versace életét szülővárosából, Reggio Calabriából, ahol holland származású édesanyjának szabóműhelye volt, egészen Miamiig, ahol 1997 nyarán Andrew Cunanan sorozatgyilkos lelőtte őt.

Versace hagyatékának gondozói fikciónak nevezték a filmet, amelynek elkészítésére "senkinek nem adtak felhatalmazást, és semmilyen formában sem fognak részt venni benne."

Banderas londoni tanulmányairól egy brit sajtónyilatkozatában elmondta, hogy azért jár az egyetemre, hogy "tudást szerezzen. Eljutottam oda, hogy 92 filmet készítettem, leállni nem fogok, folytatni fogom a filmforgatást és a produceri munkát. Többet akarok rendezni, de vannak dolgok az életemben, amelyek mindig érdekeltek" - hangoztatta.

A spanyol színész az 1990-es években indította el az Antonio Banderas Design nevű vállalkozását, amely parfümök és üvegek tervezésével foglalkozik.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?

Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?

Az Európai Bizottság adataira támaszkodva a KSH heti rendszerességgel fogja közzétenni a saját régiós üzemanyagár-rangsorát péntekenként, ami azért fontos, mert ez a statisztika fogja az alapját adni egy esetleges kormányzati beavatkozásnak az üzemanyagpiacon. A hivatal módszertanának torzító hatásai miatt mi is elvégezzük a regionális összehasonlítást, a számításba vett országok köre azonban azokra korlátozódik, amelyek valós alternatívát nyújthatnak a hazai autósok számára, ha túl drágának találnák a benzint a magyar kutakon. Vajon mekkora a különbség a két módszertan által kalkulált régiós átlagárak között, és mennyire tér el ezektől a hazai üzemanyagár?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×