eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Sztárrendezőre bízták a Star Wars-filmet

A sci-fi rajongók újabb univerzumát bízták J.J. Abramsra: a Star Trek legfrissebb Paramount-epizódja után a rivális Disney stúdió a hetedik Star Wars-film rendezését adta a kezébe.

Abrams új megbízásának a híre csütörtökön futótűzként terjedt el az interneten. A hollywoodi online sajtó, a The Wrap, a The Hollywood Reporter és a Daily Variety meg nem nevezett bennfentes forrásokra hivatkozva jelentette be, hogy a Lost - Eltűntek Emmy-díjas rendezője folytatja a Star Wars-űreposzt. Abrams ügynöke, illetve a Star Wars-birodalmat a Lucasfilmmel együtt a közelmúltban megvásároló Disney ugyanakkor egyelőre nem erősítette meg az információt.

Mindazonáltal az álomgyárban keveseknek okozott meglepetést a választás. A rendező 2009-ben nagy sikerrel élesztette újjá a Star Trek-filmsorozatot, amelynek újabb, Sötétségben című része ugyancsak az ő rendezésében májusban kerül a mozikba. Sokan tekintik magától értetődőnek, hogy a Csillagok háborúját is ő viheti tovább.

Abrams korábban sem titkolta, hogy Star Wars-rajongó, és a Lucasfilmmel is jó a kapcsolata, hiszen a cég különleges effektusrészlegével, az ILM-mel dolgozott a Mission: Impossible III. rendezésekor.

A Disney a tervbe vett Star Wars-résszel kapcsolatban már tavaly bejelentette, hogy a 7. epizód forgatókönyvét A család kicsi kincse című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Michael Arndt írja.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×