eur:
389.12
usd:
361.98
bux:
68510.27
2024. május 8. szerda Mihály

Nem lesz több intrika a Lila akác közben

Az ősszel induló nyolcadik szezonnal befejeződik a Született felségek című tévésorozat - jelentette be vasárnap az ABC tévécsatorna.

A Lila akác köz külvárosi feleségeinek élete körül bonyolódó történet 2004-es berobbanásakor hatalmas sikert aratott, számos díjat elnyert, és világszerte népes rajongótábort gyűjtött. A Felicity Huffman, Teri Hatcher, Marcia Cross és Eva Longoria sztárszereposztással játszott szappanopera fénye azonban az idők során kissé megfakult, nézettsége visszaesett.

A befejező évadra, amely 2012 májusáig tart az ABC további számos intrikát ígért. Mint a közleményükben fogalmaztak: az epizódokban szó lesz egy gyilkosság miatti bűntudatról, egy széteső házasság problémáiról, valamint szerelmi ügyekről is.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×