eur:
389.73
usd:
362.12
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Volgák és frizbiző kutyák - hétvégi programajánló

A hétvégén több családi programra is ellátogathatnak az érdeklődők.

Szombaton a Gyermekvasút Hűvösvölgyi végállomásán a keleti blokk 60-as és 70-es évek autópiacának sokszínűségét megmutató, interaktív, retró autó- és mozdonybemutatót tartanak. A rendhagyó autós-vautas napon a mozdonyok mellett Csajkákkal, Volgákkal, Skodákkal és még sínautóval is találkozhatnak a látogatók. Az érdeklődők kipróbálhatják a dízelmozdony vezetést, a hajtányozást, valamint meglátogathatják a nagy vasúti motorszervízt is. A gyermekeket és családokat izgalmas játékokkal és bográcsban sült lángossal várják.

Aki szombat este moziba menne, a Corvin Moziban egy karszalaggal több filmet is megnézhet. A kapukat este hatkor nyitják, az első film fél hétkor kezdődik. 12 órán keresztül hat teremben vetítik az aktuális kasszasikereket, a háromdimenziós filmeket és a filmszemle alkotásait. A program szerint a látogatók nyugodtan átülhetnek a vetítés közben egy másik filmre is.

Idén először a hétvégén mérkőznek meg a levegőben frizbiző kutyák a Gyerek Szigeten. A cél, hogy a játék során egy korong se érjen földet. A sportos kutyák izgalmas távolsági és akrobatikus gyakorlatokkal is várják a látogatókat. A nemzetközi mezőnyben számos sikeres magyar sportoló is összeméri tudását - világcsúcstartók, Európa-bajnokok versenyeznek majd a hétvégi kupán.

Vasárnap 11 órától apák napi pikniket tartanak a Zöld Pardonban. Az ingyenesen látogatható programon a szülők különböző tanácsadásokon vehetnek részt a gyermekpszichológia, a gyermekrajz elemzés, a párkapcsolati grafológia és a családi munkamegosztás témáiban. Érdekes kezdeményezés a különleges nyereményeket ígérő apa-tombola.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 17:50
×
×
×
×