INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Támadnak a mamutok - nézze meg!

Infostart / InfoRádió
Egy tízezer évvel időszámításunk előtt játszódó film vezeti az észak-amerikai nézettségi listákat. A 10000 BC című alkotás egy törzse túléléséért harcoló fiatal mamutvadászról szól. A második helyen egy vígjáték, a College Road Trip, a harmadikon a Vantage Point című thriller áll.

Ismét nagyot alkotott a Godzilla rendezője, Roland Emmerich új filmje, a 10000 BC ugyanis vezeti a heti észak-amerikai nézettségi listát. A film egy fiatal mamutvadász történetét meséli el, akinek fő célja, hogy biztosítsa törzse túlélését.

A mozi 35,7 millió dolláros bevétellel nyitott, amivel maga mögé utasította a Disney legújabb alkotását, a College Road Trip című vígjátékot (14 millió dollár).

{{video:http://youtube.com/v/ljSKc7T9M68}}

A múlt héten még listavezető Will Ferrell-vígjáték, a kosarasokról szóló Semi-Pro visszaesett a negyedik helyre (5,8 millió dollár), és vetítése első tíz napján összesen csak 24,7 millió dolláros bevételét a szakemberek egyértelmű kudarcként értékelik.


A lista ötödik helyén egy brit thriller található, a londoni bankrablásról szóló The Bank Job, amely a nyitóhéten 5,7 millió dollárt hozott.

A címlapról ajánljuk