eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk

Támadnak a mamutok - nézze meg!

Egy tízezer évvel időszámításunk előtt játszódó film vezeti az észak-amerikai nézettségi listákat. A 10000 BC című alkotás egy törzse túléléséért harcoló fiatal mamutvadászról szól. A második helyen egy vígjáték, a College Road Trip, a harmadikon a Vantage Point című thriller áll.

Ismét nagyot alkotott a Godzilla rendezője, Roland Emmerich új filmje, a 10000 BC ugyanis vezeti a heti észak-amerikai nézettségi listát. A film egy fiatal mamutvadász történetét meséli el, akinek fő célja, hogy biztosítsa törzse túlélését.

A mozi 35,7 millió dolláros bevétellel nyitott, amivel maga mögé utasította a Disney legújabb alkotását, a College Road Trip című vígjátékot (14 millió dollár).


A múlt héten még listavezető Will Ferrell-vígjáték, a kosarasokról szóló Semi-Pro visszaesett a negyedik helyre (5,8 millió dollár), és vetítése első tíz napján összesen csak 24,7 millió dolláros bevételét a szakemberek egyértelmű kudarcként értékelik.


A lista ötödik helyén egy brit thriller található, a londoni bankrablásról szóló The Bank Job, amely a nyitóhéten 5,7 millió dollárt hozott.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×