eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Manhattan fantomja tarolásra készül

Egyre közelebb került a színpadi megvalósuláshoz minden idők egyik legsikeresebb musicalje, Az Operaház fantomja folytatása. A legújabb hír, hogy a Manhattan fantomja című darabnak már rendezője is van, Jack O'Brien személyében.

Hatalmas várakozás előzi meg Az Operaház fantomja folytatását, melynek zenéjét (az első részhez hasonlóan) Andrew Lloyd Webber írta, a szövegkönyv pedig a világhírű regényíró, Frederick Forsyth munkája.

A megvalósulás felé tett újabb, jelentős lépés a háromszoros Tony-díjas rendező, Jack O'Brien megnyerése volt, aki már alá is írta a szerződését. Jack O'Brien egyébként a kaliforniai San Diegóban található Old Globe színház művészeti igazgatója is.

A darabhoz már sikerült megnyerni Bob Crowleyt is, aki a londoni Nemzeti Színház jelmeztervezőjét is, aki a jelmezeken túl a színpadképért is felelős lesz.

Miről szól a történet?


A Manhattan fantomja eredetileg Frederick Forsyth könyve, amely Az Operaház fantomja folytatásának készült. Az 1900-as évek elején játszódó történet kezdetén a nagybeteg Madame Giry a mesélő. A sztori szerint Christine és Raoul összeházasodtak és született egy Pierre nevű gyermekük is.

A Fantomból dúsgazdag New York-i színháztulajdonos lett, aki éppen operát ír, abban a reményben, hogy képes lesz meggyőzni Christine-t: utazzon New Yorkba és énekelje el a címszerepet.

A történetben - melyben a korszak hírességei is megjelennek - új szereplőkkel is találkozhatunk, ilyen például Darius, a Fantom kapzsi segítője, aki ígéretet kap arra, hogy ő örökli majd meg a színházat.

Az ígéretet azonban veszélybe sodorhatja Christine New Yorkba érkezése, Darius azonban bármi áron meg akarja kaparintani magának a színházat...

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×