eur:
389.71
usd:
364.93
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay.com

Családi sítragédia a Matterhorn lankáin

Holtan találtak rá a svájci Alpokban fekvő Tete Blanche környékén öt síelőre abból a társaságból, amelynek eltűnését szombaton jelentették.

Holtan találtak rá a svájci Alpokban fekvő Tete Blanche környékén öt síelőre abból a társaságból, amelynek eltűnését szombaton jelentették, hatodik társukat továbbra is keresik - közölte hétfőn a rendőrség.

A svájci hatóságok vasárnap közölték, hogy a Svájc és Franciaország határán fekvő Matterhorn, illetve a Tete Blanche környékén hat eltűnt síelőt keresnek, akiknek szombaton veszett nyomuk sítúra közben Zermatt és Arolla között. Közülük öten egyazon, Valais kantonban élő család 21 év és 58 év közötti tagjai, míg hatodik társuk Fribourg kantonból származik.

Az eltűntek utáni kutatást rossz időjárási körülmények nehezítették.

Zermatt népszerű hegyi üdülőhely, amely a világ minden tájáról vonzza a síelni vágyó turistákat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök 20:30-kor tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×