eur:
390.11
usd:
365.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Friss hírek a tengerbe fulladt magyarokról

Két férfi hunyt el Olaszországban, mert belefulladtak a tengerbe.

Mint arról az Infostart is beszámolt, egy 46 és 48 éves magyar férfi fulladt a tengerbe Olaszországban szombaton. A két turista Toszkánában, Livorno közelében, a homokos strandjairól ismert Rosignanónál ment be a tengerbe, annak ellenére, hogy az időjárás kedvezőtlen volt. A két férfi erős szélben ment úszni, a sodrás ráadásul beljebb vitte őket, és már nem tudták elérni a partot.

A Blikk a Virgilio című olasz lap cikke alapján arról írt, hogy az egyik férfi testét a tűzoltóság helikopterének segítségével tudták csak kiemelni a tengerből, a másikukat sikerült partra húzni, de hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni.

A két férfi családja, párjaik és gyerekeik is szemtanúi voltak annak, hogyan küzdenek az életükért.

Az RTL Híradónak egy magyar nő arról számolt be, hogy az erős szél miatt kiadott sárga figyelmeztetés nem a legmagasabb riasztás és ilyenkor még nincs tiltva a fürdőzés, de a helyiek már nem mennek be a vízbe, mert tudják, hogy veszélyes. Ilyenkor ugyanis egyik pillanatról a másikra 1-4 méteres hullámok is kialakulhatnak.

A hvg.hu felidézi: Rosignano strandján nem ez volt az első hasonló tragédia, július elején egy 47 éves moldáv családapa fulladt a tengerbe, kísértetiesen hasonló körülmények között.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×