eur:
389.75
usd:
364.33
bux:
68107.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Gregoire Trudeau érkezik III. Károly brit király koronázására a londoni Westminster-apátságba 2023. május 6-án
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége válnak

Tizennyolc évig voltak házasok. Most közös vakációra indulnak.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Trudeau elválnak - közölte szerdán a kormányfő hivatala.

"Sophie és én szeretnénk megosztani azt a tényt, hogy számos fontos és nehéz beszélgetést követően úgy döntöttünk, hogy elválunk" - írta Justin Trudeau az Instagramon. Sophie Trudeau saját Instagram-oldalán egy szinte azonos szövegű üzenetet osztott meg.

A pár a váratlan bejelentés nyomán már alá is írt egy megállapodást, amely pontot tesz 18 évnyi házasságuk végére.

"Biztosra akarták venni, hogy minden jogi és etikai lépést megtettek a válásukkal kapcsolatban, és továbbra is ezen lesznek" - tájékoztatott a kormányfő hivatala.

A most 51 éves Justin Trudeau 2005 májusában vette el feleségül a most 48 éves Sophie Gregoire-Trudeau-t. Három gyerekük született.

"Összetartó család maradnak, Sophie és a miniszterelnök arra fognak törekedni, hogy gyerekeiket biztonságos, szeretetteljes és együttműködő környezetben neveljék fel" - ismertette a kormányfői hivatal közleménye, amely szerint a család a jövő héten közös vakációra indul.

(A nyitóképen: Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Gregoire Trudeau érkezik III. Károly brit király koronázására a londoni Westminster-apátságba 2023. május 6-án.)

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×