eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A railroad crossing with the gate closed as a freight train passes eastbound from Los Angeles through the Southern California desert at Kelso Junction located in the Mojave Desert in eastern San Bernardino County, California.
Nyitókép: Art Wager/Getty Images

Katasztrófa a határ túloldalán: magyar apa és lánya az áldozat

Egy 38 éves magyar férfi hat éves lányával egy Railjet elé rohant Ausztriában – mindketten meghaltak.

Szörnyű dráma rázta meg Alsó-Ausztria déli részét: egy Railjet mozdonyvezetője gyalogosokat gázolt, három embert látott a síneken – írja osztrák lapértesülések alapján az autoszektor.hu. A tűzoltók és rendőrök azonnal a keresésükre indultak, egy férfit és egy kisgyermeket holtan találtak, de hiába vetettek be keresőkutyákat, hőkamerákat és helikoptert, a harmadik személyt nem találták meg.

Később kiderült, hogy a 38 éves magyar származású férfi és hatéves lánya vetette magát a vonat elé, míg a különváltan élő anyára most egy krízisegység vigyáz. Az Alsó-Ausztriai Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálata hamarosan befejeződik. Osztrák lapjelentések szerint az apa öngyilkos lett, és lányát is a halálba vitte. A hatóságok nem kommentálták az értesüléseket.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×