eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Shakira kolumbiai (b) és Jennifer Lopez amerikai énekesnő sajtótájékoztatót tart Miamiban 2020. január 30-án. A két popénekes az idei sztárfellépője az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében tartandó játékszünetnek. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lép pályára Miamiban február 2-án.
Nyitókép: MTI/AP/Morry Gash

Az összes NFL-stadion oltópont lesz

Az Egyesült Államok kormányzata élni kíván a National Football League (NFL) ajánlatával, és a szervezet összes stadionját tömeges oltási helyként fogja használni – számolt be róla az AP amerikai hírügynökség Joe Biden amerikai elnök közlésére hivatkozva.

Már eddig is folyt a koronavírus elleni immunizálás az NFL 7 stadionjában, de a szövetségnek 32 ilyen létesítménye van.

Vasárnapig több mint 41 millió embert oltottak be legalább egyszer, és 18 millió további vakcina áll rendelkezésre az Egyesült Államokban, ahol 460 ezren – a világon a legtöbben – hunytak el a fertőzés miatt. A 328 millió lakosú országban jelenleg naponta átlagosan 3200 a ragály halálos áldozatainak száma.

Biden a hét végén a CBS amerikai televíziónak úgy nyilatkozott, hogy nagyon nehéz lesz elérni a nyájimmunitást – a népesség legalább 75 százalékának beoltását – a nyár végéig.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×