eur:
395.52
usd:
372.41
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Sokkoló rendőrségi akció: sokba kerül a fénykép

Egy halálos baleset helyszínén fotózó autósokat, köztük egy magyar sofőrt bírságoltak meg a bajor rendőrök, de nem a szokásos módon.

Egy német rendőr megmutatja egy halálos baleset áldozatait azoknak a sofőröknek, akik a tragédia helyszínét fotózták - derül ki a Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán közzétett videóból, amelyet már több mint két és fél millióan néztek meg.

A rendőr az A6-os autópályán előbb egy cseh sofőrt kérdez meg, hogy látni akarja-e a halott embereket egy baleset helyszínén, majd amikor a férfi vonakodni kezd, akkor megkérdezi az egyenruhás, akkor miért fényképezte őket. Végül 128,5 eurós büntetést ró ki rá.

Utána egy, a balesetet szintén a kocsijából, menet közben fotózó magyar sofőrt szállít ki a teherautójából, őt is megpróbálja odavezetni az áldozatokhoz, akik egyébként szintén magyarok voltak. "Nézze meg! Ők is Magyarországról jöttek. Nem akarja látni? Akkor miért készít képeket róluk? A saját országából jöttek. Szégyellje magát" – mondja a rendőr.

A bajor rendőrség az akcióval arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a balesetek helyszíne nem játék, hanem a tragikus valóság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 20:19
×
×
×
×