eur:
395.16
usd:
368.03
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Facebook

Autós üldözés Pozsonyban: több mint húsz lövést adtak le a rendőrök - videó

Egy Škoda Superb Combi típusú személyautóra nyitottak tüzet a rendőrök Pozsonyban szombaton röviddel éjfél előtt.

A kék Škoda nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásban, más jármű rendszámtáblája volt rajta. A sofőrje nem tett eleget a rendőrök utasításainak, és menekülőre vette - írja a parameter.sk.

A férfi egyes lakott területeken is 150 km/órás sebességgel száguldott. A rendőrök a D1-es autópályán Vedrőd (Voderady) közelében vették üldözőbe az autót. A lövéseket Pozsonyban, a Trnavské mýto közelében adták le – először a levegőbe figyelmeztetés gyanánt, majd a hátsó kerekére célozva. Így sikerült csak elérniük, hogy a sofőrje megadja magát. Miután egy betonszegélynek ütközött, a kocsija működésképtelenné vált. A 41 éves pozsonyi férfit őrizetbe vették, mint kiderült, korábban öt évre bevonták a jogosítványát.

A szlovák rendőrség videót tett közzé az üldözésről:

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×