eur:
395.08
usd:
365.93
bux:
65340.3
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Váratlan fordulat a Belize-ben összeégett magyar pár ügyében

Elképesztő fordulatot vett a ki­égett autóban megtalált magyar pár ügye Belize-ben. A helyi rendőrség a magyar hatóságok tudta nélkül eltemette a párt, nem épp méltó körülmények között.

Két holttestet találtak még március elején egy kiégett Fordban Belize-ben, a rendőrség szerint a jármű letért az autópályáról, egy lámpaoszlopnak ütközött, majd lángba borult. Magyarok voltak az áldozatok, és a Bors értesülései szerint a helyi hatóságok sokáig kettős gyilkosságként nyomoztak a testek furcsa elhelyezkedése miatt, ám az időközben megtalált szemtanúk szerint szörnyű baleset történt. A kigyulladt Fordból a pár nem tudott időben kiszállni.

Az elhunyt férfi diplomataútlevéllel érkezhetett az országba, míg pár­jánál egy hatósági iratot találtak, amely szerint korábban Panamába akart csempészni 63 millió forintot. A lap információi szerint a férfi kecskeméti illetőségű, és egy jelenleg is zajló, hárommilliárdos áfacsalási ügy vádlottja. Február óta nem jelent meg a bíróságon, ezért körözik.

Közben a belize-i hatóságok húsvétkor eltemették a pár maradványait,

mert családtagok nem jelentkeztek, és nem tudták tovább tárolni őket. A csontokat egy szemeteszsákban földelték el a belmopani temetőben, de ha a család jelentkezik, kihantolják a földi maradványokat és hazaszállítják Magyarországra. Minderről azonban hivatalosan nem tájékoztatták a magyar külképviseletet.

Az ügyet Belize-ben közlekedési balesetként zárják le,

a két magyart, mivel a személyazonosságukról nincs megerősítés, továbbra is eltűnt személyként kezelik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×