eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Halálos tornádó pusztított Louisianában - képgaléria

Halálos tornádó pusztított Louisianában - képgaléria

Tornádó pusztított vasárnap az egyesült államokbeli Louisianában, a viharos szél felkapott egy lakókocsit, egy anya és hároméves gyermeke meghalt. Egy vállalat alkalmazottai egy hűtőházban kerestek menedéket a tornádó elől.

John Bel Edwards, az állam kormányzója magas fokú riadókészültséget rendelt el, egyben felszólította a lakosokat, hogy ne közlekedjenek az utakon. Felhívta a figyelmüket arra is, hogy tartsák feltöltve mobiltelefonjaikat, és a készülék legyen elérhető közelségben, hogy értesüljenek a rendkívül szélsőséges időjárási körülményekről.

Halálos tornádó pusztított Louisianában - képgaléria

A meteorológiai intézet jelentése szerint a tornádó óránkénti 180 kilométeres sebességgel száguldott a Baton Rouge-tól 80 kilométerre nyugatra fekvő Breaux Bridge településen, mintegy másfél kilométeres szakaszon.

Az orkán felborított egy lakókocsit, amelyben egy 38 éves nő és hároméves gyermeke tartózkodott, mindketten meghaltak. Az apa a történtek alatt bevásárolni volt. Mikor visszatért, a szétroncsolódott lakókocsi látványa fogadta.

Louisiana egy másik részében, Alexandria városban a tomboló szél lekapta egy benzinkút tetejét, és  megrongálta az elektromos távvezetékeket, emiatt több ezren maradtak áram nélkül. Egy vállalat alkalmazottai egy hűtőházban kerestek menedéket a tornádó elől.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×