eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Gyerek maffiatagokat is találtak Nápolyban

Csaknem félszáz maffiatagra csapott le kedden a rendőrség Nápolyban. Az őrizetbe vettek között gyerekek is vannak, többen közülük tíz év alattiak.

A rendőrségi akció két, egymással rivalizáló, kábítószerrel kereskedő klán embereit, az Elia és az Amato-Pagano család holdudvarát célozta meg. A gyerekek feladata a drog - főként kokain - házhoz szállítása volt. Mindegyik érintett gyerek 14 év alatti, így ők az olasz törvények szerint még nem büntethetők.

A razzia során engedély nélkül tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség. Az őrizetbe vettek ellen zsarolás címén is eljárás indul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×