eur:
388.99
usd:
360.7
bux:
68067.61
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Légicsapások Aleppóban, sok halott

Legalább huszonkét ember, köztük tizennégy gyermek vesztette életét vasárnap légitámadásokban, amelyeket a szíriai kormányerők hajtottak végre az északi Aleppó több negyede ellen - jelentették ellenzéki források.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) nevű, londoni székhelyű civilszervezet közölte, hogy helikopterek robbanóanyaggal töltött hordókkal bombázták a város Haidaríja, Szakhúr és Ard-al-Hamra kerületeit.

Huszonnyolcra nőtt a szerdai vérengzés halottainak száma is, amelyet iszlamista lázadók a Damaszkusztól húsz kilométerre található Adra városban követtek el - tette hozzá az OSDH, amely egész Szíriára kiterjedő aktivista hálózata és kórházi források segítségével szerzi értesüléseit.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×