eur:
395.72
usd:
368.65
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Forrás: Facebook/OTP Bank

Az OTP közelgő bankszünnapokat jelentett be

Három héten belül három bankszünnap is lesz a legnagyobb magyar banknál.

Fejlesztési okokból 2024. március 16-án 23 órától március 17-én hajnali 4 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek az OTP-nél:

  • internet- és mobilbank
  • OTPdirekt
  • online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla)
  • eBIZ szolgáltatás
  • Electra alkalmazás
  • SmartBróker alkalmazás
  • ügyfél elérhetőség módosítás
  • Vámpénztári alkalmazás
  • az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása
  • az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása

Fejlesztési okból március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig, az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

Szintén fejlesztési okból 2024. április 1-én 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig, az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

Magyarázat

A tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×