eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Forrás: Facebook/OTP Bank

Fontos üzenetet kaptak az ügyfelek az OTP-től

Decemberben két napon is leállások lesznek a bank rendszerében

Több előre tervezett bankszünnap dátumát közölte az OTP Bank. Eszerint a pénzintézet közleménye szerint az ügyfelei a következő időpontokban számíthatnak nehézségekre:

2023. december 10. – fejlesztési okokból hajnali 1 órától hajnali háromig az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása nem lesz elérhető.

2023. december 9-10. – fejlesztési okokból december 9-én 23 órától december 10-én hajnali 2 óráig az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×