INFORÁDIÓ
2023. május 29. hétfő
Magdolna

föld órája

budapest

díszkivilágítás

Budapest látképe díszkivilágítás nélkül a Föld órája elnevezésű akció ideje alatt 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.

Budapest is elsötétült

Infostart / MTI

A magyar fővárosban is lekapcsolták több helyen a díszkivilágítást egy órára.

A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket.

A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.

Budapest, 2023. március 25.
A Parlament épülete díszkivilágításban (fent) és anélkül (lent) a Föld órája elnevezésű akcióban 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter
A Parlament épülete díszkivilágításban (fent) és anélkül (lent) a Föld órája elnevezésű akcióban 2023. március 25-én. MTI/Lakatos Péter
Budapest, 2023. március 25.
A Halászbástya díszkivilágításban a Föld órája elnevezésű akció előtt 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter
A Halászbástya díszkivilágításban a Föld órája elnevezésű akció előtt 2023. március 25-én. MTI/Lakatos Péter
Budapest, 2023. március 25.
A Halászbástya díszkivilágítás nélkül a Föld órája elnevezésű akció ideje alatt 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter
A Halászbástya díszkivilágítás nélkül a Föld órája elnevezésű akció ideje alatt 2023. március 25-én. MTI/Lakatos Péter

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018