eur:
395.11
usd:
366.1
bux:
65138.09
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Vezetőcsere az Audinál

A Porsche Hungariánál töltött közel 25 év után távozik posztjáról Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.

Korábban az importőrnél a kalkulációs részleget, valamint a Weltauto márkát is irányító szakember 2003 óta vezette az Audi divíziót. Irányítása alatt az Audi a magyar prémium autópiac meghatározó márkájává fejlődött, számos sikeres modellbevezetés és aktivitás köthető Mátrabérci Sándorhoz.

„Rendkívül kiváltságosnak érzem magam, hogy közel 18 évet töltöttem el egy olyan inspiráló, innovatív márkánál, mint az Audi. Szerettem minden percét, és mindig is hálás leszek a lehetőségért, amit kaptam” – idézi a jarmuipar.hu a távozó Mátrabérci Sándor szavait.

A Porsche Hungaria közleményben köszönte meg az egykori márkaigazgató szakmai munkáját, további pályafutásához sikereket és jó egészséget kíván. Az Audi ideiglenesen megbízott márkaigazgatója július 1-től Szabó Zoltán, korábbi értékesítési vezető.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×