eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Ikea Facebook

Visszahívja egy kihúzható asztalát az IKEA

A GLIVARP nevű termékről van szó, a hosszabbító elem több panasz szerint ki tud jönni a sínből. A terméket az IKEA visszaváltja. Még csak nyugtát sem kell vinni a visszavitelkor.

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki fehér GLIVARP meghosszabbítható asztalt vásárolt, hogy a továbbiakban ne használja a terméket, hanem vegye fel a kapcsolatot az IKEA-val. Az IKEA több olyan esetről értesült, amikor a GLIVARP meghosszabbítható asztal hosszabbító eleme kijött a sínből és leesett - olvasható a 24.hu portálon.

A lakberendezési vállalat értesült olyan esetekről, amikor a GLIVARP asztal meghosszabbító eleme leesett, ezért a terméket elővigyázatossági intézkedésként visszahívja az IKEA.

Az IKEA arra kér mindenkit, aki GLIVARP asztalt vásárolt, hogy hozza vissza a terméket valamelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes árát vagy egy hasonló terméket választhat helyette. Az IKEA nem kér semmilyen vásárlást igazoló nyugtát.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×