eur:
394.07
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Madrid, 2018. április 22.Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csatára örül a Sevilla elleni góljának a labdarúgó spanyol Király Kupa döntőjében a madridi Wanda Metropolitano stadionban 2018. április 21-én. A Barcelona 5-0-ra győzött, és sorozatban negyedszer lett kupagyőztes. (MTI/EPA/Ballesteros)
Nyitókép: Ballesteros

A Spíler 2 bekerülhet a Telekom kínálatába

Lapértesülés szerint eldőlhet a Spíler 2 sorsa.

A Világgazdaság televíziós ágazati forrásai szerint a Magyar Telekom Nyrt. szerezheti meg a Spíler 2 sportcsatorna sugárzási jogait. A lap úgy értesült, hogy a TV2 Csoporthoz tartozó tematikus kábeltévé már a héten felkerülhet az itthon második legnagyobb televíziós szolgáltató kínálatába, mivel a felek között előrehaladott tárgyalások zajlanak. A megállapodásról szóló információt a kereskedelmi televízió hivatalosan nem kommentálta, a Telekom PR-irodájától küldött válasz viszont megerősítette, hogy valóban zajlanak tárgyalások a Spíler 2-ről.

A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra – írták a Világgazdaság megkeresésére. Arra nem tértek ki, hogy mikor zárulhatnak az egyeztetések, és mikortól lesz elérhető a műsor. A lap tudomása szerint a TV2 Csoport és a Telekom között nincs anyagi jellegű vita a Spíler 2 kapcsán, ebből pedig az következik, hogy a lényegi kérdések már eldőltek.

A TV2 még augusztus 11-én indította el legújabb sportcsatornáját, a Spíler 2-n egyebek között az UEFA Bajnokok Ligája és a spanyol La Liga mérkőzései is láthatók. A kereskedelmi adónak 2021-ig van érvényes megállapodása mindkét prémiumtartalomra, a licencek értéke sajtóhírek szerint több milliárd forint.

Az értékes csomagok ellenére a futballszezon rajtjára mégsem sikerült megállapodni a sugárzásról egyetlen országos lefedettségű szolgáltatóval sem. A nyolc megyében több mint háromszáz településen működő, mintegy százezer háztartáshoz eljutó Tarr Kft.-vel viszont rögtön összejött az alku: a cég előfizetőinél augusztus eleje óta HD-minőségben fogható a Spíler 2. A lap forrásai szerint az, hogy egy kis vidéki szolgáltató portfóliójába bekerült a műsor, azt bizonyítja, hogy „nem az ár a döntő tényező a megállapodásban”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×