eur:
388.71
usd:
361.71
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Vöröskeresztes fejlámpa: hasznos és segít

Saját márkás termékeket dob piacra a Magyar Vöröskereszt, amelyek eladása után a kereskedők 600 forintot írnak jóvá a szervezet számláján - mondta az InfoRádióban Sajgó Beáta.

A saját márkás terméket, amelyet a szervezet gyártópartnere készít, a Magyar Vöröskereszt emblémája látható – mondta a szervezet marketingvezetője.

Sajgó Beáta kiemelte: „azt szerettük volna, hogy ne kizárólag adományként szerepeljen, hanem legyen egy kölcsönös kapcsolat a vásárló és a Vöröskereszt között.”

Ez azt jelenti, hogy 600 forinttal támogatja a szervezetet a vásárló, viszont kap is egy jól használható terméket, ami a nyáron időszakban fej-, illetve elemlámpa. Ez kifejezetten hasznos lehet kirándulásnál, barlangászásnál és horgászásnál is. Ha valaki tehát ilyen terméket vásárol, abból 600 forintot átutalnak a Magyar Vöröskeresztnek – ismertette a marketingvezető.

„Az első két termék értékesítése december 31-én zárul, a terveink szerint a teljes értékesítés esetén kétmillió forint bevétellel kalkulálhatunk. Az ötéves marketingtervünkben minden évben három, négy, öt saját márkás terméket tervez, úgyhogy a második félévben más területen is megjelennek a Vöröskereszt tevékenységeihez kapcsolható saját márkás termékek. A fej- és az elemlámpa a katasztrófavédelmi tevékenységünkhöz kapcsolható, addig a következő a szociálishoz” - mondta Sajgó Beáta.

Ebből a forrásból a tizedik év után nagyjából tizenötmillió forintos nettó bevételt tervez a Magyar Vöröskereszt – tette hozzá a szervezet marketingvezetője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×