eur:
393.14
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Katari befektető száll be a Kopaszi gát fejlesztésébe

Katari befektető csatlakozik a Kopaszi gát fejlesztési projektjéhez tulajdonostársként - közölte a budapesti ingatlanfejlesztést végrehajtó Property Market Kft.

A tájékoztatás szerint a katari hátterű Constellation Hotels Holdings Ltd. Luxemburgban bejegyzett társaság, tevékenységi köre főként kereskedelmi ingatlanok és hotelek hosszú távú befektetésére, valamint fejlesztésére terjed ki. A Constellation portfoliójában számos ötcsillagos szálloda és irodaépület található európai nagyvárosokban, illetve az Egyesült Államokban - írták.

A Duna-parton, a XI. kerületben megvalósuló projekt során a jelenleg és a továbbiakban is parkként működő Kopaszi gát területe egy modern iroda- és lakóövezettel bővül.

A Market Csoporthoz tartozó Property Market 2015-ös megalakulása óta dolgozik az ingatlanfejlesztés részleteinek kidolgozásán, amellyel kapcsolatban májusban további információkat közöl majd - jelezte közleményében a Property Market.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 07:13
×
×
×
×