eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ezért nem időjárásfüggő a balatoni turizmus

Az ígéretes évkezdetet megtörte a május és a június szokatlanul rossz időjárása a Balatonon is - mondta az InfoRádiónak a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketingigazgatóság igazgatója. Dani Barbara hozzátette: a wellness szállodák látogatottságára kevésbé volt hatással a hűvös, esős idő.

Az első négy hónap adatai bizakodásra adtak okot, tavalyhoz képest növekedés kezdődött, a rossz időjárás miatt azonban májusban és júniusban visszaesett a forgalom, nehezen indult a főszezon - mondta az InfoRádiónak a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója.

A wellness szállodákba ennek ellenére is sokan érkeztek, hiszen ott a vendégek nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Az ilyen hotelekben általában sok programot szerveznek a gyerekeknek is, így sok család választotta a nyaralásnak ezt a formáját - tette hozzá Dani Barbara.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×