eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Izmir, Turkey - June 11, 2012: Close up to Google  website through a magnifying glass on the laptop. Google is the most popular search engine in the world.
Nyitókép: brightstars/Getty Images

Baj van a Google Drive-val - eltűnhetnek a fájlok

Egyes felhasználóknál több hónap fájljai váltak elérhetetlenné.

Rengeteg Google Drive-felhasználó számolt be arról, hogy a felhőben tárolt fájljaik nagy része hirtelen eltűnt. A jelentések szerint a hiba az elmúlt hónapokban feltöltött adatokat érinti, melynek eredményeként sokaknál az április-májusi helyzetbe állt vissza a felhőszolgáltatás – írja a 24.hu.

Az ügyről beszámoló Bleeping Computer a panaszokat összegezve úgy látja, hogy nem a felhasználók rontottak el valamit, inkább szolgáltatói hiba lehet a háttérben, ami megakadályozza az adatok szinkronizálását a helyi eszközök és a Google Cloud között.

A Google mérnökei már dolgoznak a megoldáson. A helyzet tisztázásáig és a probléma kiváltó okának meghatározásáig

arra kértek mindenkit, hogy kerüljék a root/data mappában történő változtatásokat. Emellett fontos, hogy a még meglévő adatokat se helyezzék át máshova.

A Verge szerint a hiba a Google Drive asztali verziójának felhasználóinak egy részénél jelentkezett. A techóriás szerint a szinkronizálási probléma a Google Drive asztali változatának 84.0.0.0.0 és 84.0.4.0 közötti verzióinál jelentkezhetett.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Az Európai Unió országai tudatosan törekednek arra, hogy féken tartsák a klímaváltozást okozó káros anyagok kibocsátását. Magyarország kibocsátását a globális skálán még statisztikailag is nehéz kimutatni, mégis komoly erőfeszítéseket tesz a klímasemlegesség eléréséért. Zay Balázzsal, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatójával beszélgettünk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×